YHTEYSTIEDOT

YHTEYSTIEDOT

 

Sinua palvelevat kokeneet ja ammattitaitoiset välittäjät:

Tuula Lindström

  • Vuoden 2005 Valtakunnallinen Kiinteistönvälittäjä
  • LKV-tutkinto, diplomivälittäjä, auktorisoitu kiinteistöarvioija (AKA) asunnot, kaupanvahvistaja
  • p. 0400 324 531
  • tuula.lindstrom@maakiinteisto.fi

Olen Tuula Lindström ja olen jo kolmannen polven kiinteistönvälittäjäyrittäjä. Kiinteistönvälittäjänä olen toiminut yli 30 vuotta. Kouluaikojen kesätyöstä tuli sattumien kautta ammatti, jossa olen todella viihtynyt. Asiakkaat, haasteelliset markkinatilanteet ja alati muuttuva lainsäädäntö tekevät tästä työstä mielenkiintoisen. Vahva sitoutuminen ja korkea työmoraali motivoivat minua tekemään töitä asiakkaan hyväksi parhaan lopputuloksen saavuttamiseksi. Suurin osa asiakkaista ottaakin minuun yhteyttä suosittelujen kautta.

Sydäntäni lähellä on aina ollut koulutus ja alan arvostuksen nostaminen arvoiseensa tasoon. Olen ollut mukana Varsinais-Suomen Kiinteistönvälittäjät ry:n hallituksessa jo lähes 20 vuotta, tällä hetkellä olen yhdistyksen puheenjohtaja. Suomen Kiinteistönvälitysliitossa olen toiminut pitkään aktiivisesti ja olen ollut mm. alusta asti mukana luomassa kiinteistönvälittäjien laatujärjestelmää. Olen ollut myös Opetushallituksen Kiinteistönvälitysalan ammattitutkintotoimikunnan puheenjohtaja ja siten päässyt osallistumaan alan tutkinnon kehittämiseen. Itsellänikin on kaikki mahdollinen alan koulutus.

Vuonna 2005 Suomen Kiinteistönvälittäjäliitto ry valitsi minut vuoden valtakunnalliseksi kiinteistönvälittäjäksi.

Leena Toivonen

Olen Leena, pitkän linjan konkari asuntokaupoissa. Olen työskennellyt lähes 30 vuotta alalla menettämättä innostusta ammattiini, vaikka kuluneisiin vuosiin onkin mahtunut markkinoiden koko kirjo 1980-luvun lopun ”hulluista vuosista” vaikeiden lama-aikojen tulevaisuudenuskoa vaatineisiin kausiin. Koen myötäelämisen asiakkaideni monissa iloissa ja suruissa, onnistumisissa ja pettymyksissä rikastuttaneen elämääni suuresti.

Myötäeläminen asiakkaiden iloissa ja suruissa, onnistumisissa ja pettymyksissä on tärkeää, jotta voi syntyä luottamusta herättävä vuorovaikutus.

Olen nöyrästi kiitollinen työlleni osoitetuista tunnustuksista, Suomen Yrittäjien kultaisesta ansiorististä 2006 ja Suomen Kiinteistönvälittäjäliitto ry:n ansiomerkistä 2009.

Pitkä ammattikokemukseni ja alan lainsäädännön muutosten jatkuva seuraaminen takaavat parhaat edellytykset juuri Sinun asuntokauppasi onnistumiseksi. Työasioissa ja ennen kaikkea asiapapereiden suhteen olen tarkka, joskus jopa ”tiukkapipoinen”, mutta muuten kyllä kuulemma ihan mukava ihminen.

Asun Turussa omakotitalossa mieheni Timon ja mustan Aida -kissamme kanssa. Aikuiset poikamme ovat jo lentäneet pesästä tahoilleen, mutta tiivis yhteys lapsiperheen arkeen säilyy mummin ja vaarin silmäterän, ihanan pojantyttäremme kautta. Harrastuksista sydäntäni lähellä ovat erityisesti ooppera, niin livenä kuin levyinä, Praha ja tsekin kielen omatoiminen opiskelu, makumatkat maailman ympäri omassa keittiössä, mökillä rentoutuminen ja sienimetsässä vaeltelu.

KIINTEISTÖNVÄLITTÄJÄT

TUULA LINDSTRÖM

Vuoden 2005 Valtakunnallinen Kiinteistönvälittäjä

p. 0400 324 531
tuula.lindstrom@maakiinteisto.fi

 

LEENA TOIVONEN

LKV-tutkinto
p. 0400 527 587
leena.toivonen@maakiinteisto.fi