LEENA TOIVONEN

Leena Toivonen

Olen Leena, pitkän linjan konkari asuntokaupoissa. Olen työskennellyt lähes 30 vuotta alalla menettämättä innostusta ammattiini, vaikka kuluneisiin vuosiin onkin mahtunut markkinoiden koko kirjo 1980-luvun lopun ”hulluista vuosista” vaikeiden lama-aikojen tulevaisuudenuskoa vaatineisiin kausiin. Koen myötäelämisen asiakkaideni monissa iloissa ja suruissa, onnistumisissa ja pettymyksissä rikastuttaneen elämääni suuresti.

Myötäeläminen asiakkaiden iloissa ja suruissa, onnistumisissa ja pettymyksissä on tärkeää, jotta voi syntyä luottamusta herättävä vuorovaikutus.

Olen nöyrästi kiitollinen työlleni osoitetuista tunnustuksista, Suomen Yrittäjien kultaisesta ansiorististä 2006 ja Suomen Kiinteistönvälittäjäliitto ry:n ansiomerkistä 2009.

Pitkä ammattikokemukseni ja alan lainsäädännön muutosten jatkuva seuraaminen takaavat parhaat edellytykset juuri Sinun asuntokauppasi onnistumiseksi. Työasioissa ja ennen kaikkea asiapapereiden suhteen olen tarkka, joskus jopa ”tiukkapipoinen”, mutta muuten kyllä kuulemma ihan mukava ihminen.

Asun Turussa omakotitalossa mieheni Timon ja mustan Aida -kissamme kanssa. Aikuiset poikamme ovat jo lentäneet pesästä tahoilleen, mutta tiivis yhteys lapsiperheen arkeen säilyy mummin ja vaarin silmäterän, ihanan pojantyttäremme kautta. Harrastuksista sydäntäni lähellä ovat erityisesti ooppera, niin livenä kuin levyinä, Praha ja tsekin kielen omatoiminen opiskelu, makumatkat maailman ympäri omassa keittiössä, mökillä rentoutuminen ja sienimetsässä vaeltelu.