ASUNNON MYYNTI

Kun harkitset asuntosi myyntiä, voit kääntyä puoleemme heti  ja varata ilmaisen arviointikäynnin.

Tulemme luoksesi arviokäynnille, arvioimme asuntosi ja kerromme myyntiprosessista sekä realistisen arvion asuntosi arvosta ja sen myyntiajasta.

 

 ASUNNON MYYNTIPROSESSI

 

1. Arviokäynti

Arviokäynnistä emme veloita mitään, eikä se velvoita sinua mihinkään. Arviokäynnillä saat  asiantuntevan kiinteistövälittäjän arvion asuntosi todellisesta arvosta.
Arviointimme perustuu samalla alueella tehtyihin kauppoihin, yhteisiin kauppahintatilastoihin, hyvään markkina- ja paikallistuntemukseen sekä pitkäaikaiseen välitystoiminnassa saatuun kokemukseen.
Kerromme myös, miten asunnon myynti meidän kanssamme etenee. Lisäksi selvitämme sinulle  ne asiat, jotka sinun on lain mukaan kerrottava ostajalle asuntoa myytäessä.

 

2. Toimeksianto

Toimeksiantosopimus tehdään yhdessä myyjän kanssa kirjallisesti Suomen Kiinteistönvälittäjät ry:n lomakkeelle. Ennen sopimuksen allekirjoittamista kartoitamme myyjän kanssa vielä mm. vero- yms. seuraamukset, jotka vaikuttavat kaupan lopputulokseen.  Työmme alkaa välittömästi.

 

3. Asunnon markkinointi

Hankimme puolestasi kaikki myyntiin tarvittavat asiapaperit. Ammattivalokuvaaja kuvaa asuntosi. Laadimme huolellisesti näyttävän myyntiesitteen. Sinulla on mahdollisuus vaikuttaa myös ilmoitustekstiin.
Asunnon markkinointi alkaa  välittömästi. Markkinoimme kaikkia kohteitamme Etuovi.com ja Oikotie.fi -palveluissa sekä omilla verkkosivuillamme ja eri sosiaalisen median kanavilla. Ensimmäinen esittely pidetään mahdollisimman nopeasti toimeksiannon tekemisen ja markkinoinnin aloittamisen  jälkeen. Panostamme jokaisen kohteen markkinointiin räätälöidysti tarpeen mukaan.

 

4. Asunnon myynti

Seuraamme asunnon myynnin edistymistä  aktiivisesti ja sovittujen toimenpiteiden mukaisesti. Reagoimme nopeasti. Haemme parasta mahdollista kauppahintaa asunnolle. Kun ostopäätös on tehty, järjestämme kaupantekotilaisuuden ja varmistamme, että koko prosessi hoidetaan lakien ja asetusten mukaan. Laadimme asiakirjat ja toimitamme ne asianmukaisille tahoille. Sinun ei tarvitse huolehtia, me varmistamme, että kaupantekotilaisuus sujuu asiallisesti ja luontevasti. Huolehdimme ostajan puolesta osakkeen rekisteröinnin isännöitsijälle sekä varainsiirtoveroilmoituksen toimittamisen verotoimistoon.

 

5. Asuntokaupan jälkeen

Asuntokaupan jälkeen on syytä  varmistaa, että kaikki kauppakirjassa sovitut asiat toteutuvat aikataulun mukaisesti. Olemme käytettävissäsi asuntokaupan jälkeenkin, mikäli sinulle tulee mitä tahansa kysyttävää. Meille on tärkeää, että olet tyytyväinen ja että  prosessi on mennyt toivomallasi tavalla. Haluamme olla apunasi koko myyntiprossessin ajan.

KIINTEISTÖNVÄLITTÄJÄT

TUULA LINDSTRÖM

Vuoden 2005 Valtakunnallinen Kiinteistönvälittäjä

p. 0400 324 531
tuula.lindstrom@maakiinteisto.fi