Olemme perheyritys jo vuodesta 1965

Kaupunki- ja Maakiinteistö Oy on perustettu v. 1965, jolloin Tuulan isä ja isoisä perustivat yhdessä yrityksen. Vetovastuussa on siis nyt jo kolmas polvi.

Toimimme Turun talousalueella ja tarjoamme ammattitaitoista ja osaavaa palvelua kaikissa kiinteistönvälitykseen liittyvissä asioissa. Meillä on 50 vuoden kokemus ja tuhansien tehtyjen kauppojen paikallistuntemus.

Vankkaa ammattitaitoa

Luotettavuus, asiantuntemus ja ahkeruus ovat periaatteitamme. Ammattitaidosta huolehtiminen jatkuvalla kouluttautumisella on meille kunnia-asia.  Olemme myös sitoutuneet noudattamaan Kiinteistönvälitysalan Keskusliiton laatimaa Hyvää Välitystapaa. Olemme kiinteistönvälitysalan laatutyön edelläkävijöitä. Yritys on ensimmäisiä kiinteistönvälitysalan yrityksiä Suomessa, jolla on oma laatukäsikirja ja olemme olleet alusta asti kehittämässä Suomen Kiinteistönvälittäjät ry:n laatujärjestelmää.

Meidät on palkittu

Kuulumme Suomen Kiinteistönvälittäjät ry:hyn ja toimistostamme onkin vuosien varrella palkittu kaksi Liiton valitsemaa Vuoden valtakunnallista kiinteistönvälittäjää. Harvinaista sekin!

Osallistumme varsinaisen työmme ohella aktiivisesti myös oman alamme ja yrittäjien muuhun toimintaan. Toimistostamme on ollut vuosikymmenien edustus niin Suomen Kiinteistönvälittäjät ry:ssä kuin Varsinais-Suomen Kiinteistönvälittäjät ry:ssä.

Toimintamme on huomioitu lukuisin kunnia- ja ansiomerkein. Yritys on valittu myös Vuoden Yrittäjäksi Turussa vuonna 2009.

Välityspalkkiomme on 4,96 % (sis.alv 24 %) kohteen velattomasta kauppahinnasta.
Vähimmäspalkkio on 2700 € (sis.ALV 24 %).
Pyydä henkilökohtainen tarjous!

Löydät meidät osoitteesta Logomo Byrå, Köydenpunojankatu 14, 20100 Turku.